• 0988798186
  • Бутикова мода от България

   В търсене на безкомпромисното качество на нашия бранд, ние съчетахме в едно прецизност, вдъхновение и опита, който имаме. В PuLT.bg изработваме дизайнерски дамски и мъжки кецове и дрехи.

   В търсене на безкомпромисното качество на нашия бранд, ние съчетахме в едно прецизност, вдъхновение и опита, който имаме. В PuLT.bg изработваме дизайнерски дамски и мъжки кецове и дрехи. Производството ни се извършва в България от специалисти, с които подбираме всеки материал за твоята уникална визия. Обувките, които създаваме са изработени изцяло от висококачествени естествени кожи, а всички елементи - лице, хастар, стелка - са дизайнерско съчетание изцяло от кожи, които експертите ни подбират от най-добрите производители в Италия.

   Вярвайки в таланта на родните майстори и моделиери, именно в България нашите обувки се кроят и шият с уникалните продукти, които предлагаме за теб.

   PuLT като ВДЪХНОВЕНИЕ

   Твоят път е нашето истинско вдъхновение… Защото за него ние създаваме продукти, съчетаващи майсторската прецизност на нашия опит и безкомпромисното качество на бранда ни.

   PuLT.bg е амбиция. Амбиция към промяната. Амбиция към онова "Напред", от което имаw нужда. Амбиция към модерната изтънченост и майсторско качество, които заслужваш.

   Всеки един чифт кецове PuLT е прецизност! Всеки един чифт е вдъхновение!

   PuLT като КАЧЕСТВО

   Ние от PuLT.bg изработваме дизайнерски дамски и мъжки кецове и дрехи. Обувките, които създаваме, са изработени изцяло от висококачествени естествени кожи. Всички елементи на кецовете - лице, хастар, стелка - са дизайнерско съчетание изцяло от кожи, които експертите ни подбират от най-добрите производители на кожа в Италия.

   Купувайки продукт с марка PuLT, ти купуваш качество, на което да се наслаждаваш всеки ден!

   PuLT за ТЕБ и твоя път

   Всеки продукт с марка PuLT е уникален, лимитиран и с безкомпромисно качество. Защото напред по своя път, ти трябва да вървиш уверено - в твоя стил, подчертаващ твоята уникална индивидуалност!

   PULT.bg е амбиция. Амбиция към промяната. Амбиция към онова "Напред", от което имаш нужда.

   PuLT.bg е усещане. Усещане за увереност.

   PuLT.bg - твоите стъпки напред!

 • Newsletter