• 0988798186
  • За нас

   Здравей!
    
   Всички пътища водят нанякъде, а ти идваш точно тук - където ще ти разкажем накратко за PuLT....  и за теб! :)
    
   Напред по своя път, ти трябва да вървиш уверено - в твоя стил, подчетаващ твоята уникална индивидуалност! Твоят път е нашето истинско вдъхновение, което пресъздаваме с майсторската прецизност на нашия опит и безкомпромисното качество на бранда ни.
    
   Ние от PULT.bg изработваме дизайнерски дамски и мъжки кецове и дрехи. Производството ни се извършва в България от специалисти, с които подбираме всеки материал за твоята уникална визия.
    
   Обувките, които създаваме са изработени изцяло от висококачествени естествени кожи. Всички елементи на кецовете - лице, хастар, стелка - са дизайнерско съчетание изцяло от кожи, които експертите ни подбират от най-добрите производители на кожа в Италия.
    
   В България нашите майстори и моделиери кроят и шият уникалните продукти, които предлагаме на теб за твоя път - нашето истинско вдъхновение!
    
   PULT.bg е амбиция. Амбиция към промяната. Амбиция към онова "Напред", от което имаме нужда. Амбиция към модерната изтънченост и майсторско качество, които заслужваме.
    
   PULT.bg е усещане. Усещане за увереност. Усещането за комфорта от качествения продукт и неговото използване в ежедневието.
    
   PULT.bg е вдъхновение...
    
   PULT.bg - твоите стъпки напред!

    

   Copyrighted by PULT © 2017

     

 • Newsletter